2017. augusztus 28., hétfő

Bizakodó

Egy kicsit örülök, hogy vége a nyárnak, mert elég sokat tépelődtem az utóbbi hetekben. Nem tudom, veletek szokott-e olyan lenni, hogy érzitek, most már jönnie kell valami változásnak. Még nem tudjátok, pontosan mi legyen, hogy legyen, de ki kell lépni a megszokott folyamatból. Gondolom, hogy nem csak velem van így néha.

Szóval elkezdtem munkát keresni, és bár még nincs fix új, lehetőségek azért jönnek, jövögetnek. Alakul. Szurkoljatok, a héten több helyről is várok visszajelzést! :)

Ez a nyár olyan gyorsan pörgött le, hogy szinte pislogni sem volt időm. Nyaralás címén egy rövid Balatonra futotta idén, strandolás, "kertbenülés", ilyesmi, tök jó volt, a legnagyobb kánikulát víz mellett sikerült kifogni.

Ha anyuhoz nem törtek volna be, amíg ő elutazott otthonról, viszonylag uncsinak és eseménytelennek mondanám az elmúlt két hónapot. Azért a jóidőt és a rövid gatyát hiányolni fogom. :(

Örvendetes, hogy a nyári Pride fesztivál alatt létrejött nem-bináris csoport újra találkozott múlt héten. Ez teljesen átmelengeti a szívemet, és remélem, hogy a következő találkozóra el is jutok majd. :)

Na szóval bizakodva várom a szeptembert, ma a Budapest Pride is végre újra összeül és indul a munka.

Ha még nem teszed, kövess instagrammon!

Ölelés mindenkinek,
Kama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése